Hoe u een mooie tuin kunt krijgen

Er zijn veel manieren om een mooie tuin te krijgen. Je kunt jaarlijkse bloemen, vaste planten en zelfs kruiden planten. Deze planten voegen niet alleen schoonheid toe, maar ook smaak en structuur aan uw tuin. U kunt ook proberen bepaalde kleurenschema’s in uw tuin te herhalen. Planten die worden geleverd in gele/oranje tonen omvatten capiscums, calendula, nasturtiums en kosmos. Probeer alyssum, aubergine, biet, petunia, geranium en andere vaste planten voor planten in paarse tinten.

Als je tekort hebt aan contant geld, kun je altijd proberen te beginnen met zaden. U kunt nu bijvoorbeeld Calendula -zaden planten en ze zullen in juni oranje bloemen kweken. U kunt zelfs een website bezoeken om erachter te komen wat u nu moet zaaien. Om een mooie tuin te krijgen, moet u ook aandacht besteden aan bestuivers, die van vitaal belang zijn voor de fruitset in uw tuin. Om bestuivers te helpen gedijen, planten bergas in plaats van eik.

Als u een kleine ruimte heeft, kunt u deze nog steeds gebruiken om te ontspannen. Gebruik tuinkussens om kleur en textuur toe te voegen. Je kunt ook kruiden gebruiken om te garneren terwijl je buiten eten. Ze helpen ook de spijsvertering, dus misschien wilt u wat toevoegen aan uw tuin. Vergeet niet dat overbevolking moeilijk kan zijn om te navigeren en dat de ruimte klein lijkt. Zorg ervoor dat u de hoeveelheid harde oppervlakken en planten in evenwicht houdt om ervoor te zorgen dat ze allemaal goed opgaan.

De eenvoudigste manier om een mooie tuin te krijgen, is om klein te beginnen en je een weg omhoog te werken. Een tuinbed moet drie tot vier voet breed en 10 voet lang zijn. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over het verdiepen van de grond. Bovendien vereisen smalle tuinen minder kunstmest- en bodemwijzigingen. Begeleide planten zijn ook nuttig, omdat ze de opbrengsten van je gewassen verhogen. Dus begin vandaag nog met het plannen van uw tuin!

Scroll naar boven